Voor een prachtige lichtinval in uw uitbouw – maar vooral ook voor het behouden van natuurlijk licht in uw woning – bent u bij ons aan het juiste adres. De ventilerende (frameless) uitbouw lichtstraten van GLASvakwerk.nl combineren een strak design met een scherpe prijs & eenvoudige montage. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering en optioneel zelfs voor de montage van de lichtstraat. Hier vertellen wij u natuurlijk graag wat meer over…

Behoud & creëer licht.

Een lichtstraat voor een aanbouw of uitbouw wordt tegenwoordig steeds vaker meegenomen in het basisplan. Belangrijk om hierbij duidelijk onderscheid te maken in twee primaire behoeften: de huidige lichtinval – in de huidige woning zonder aanbouw – te behouden & om lichtinval binnen de uitbouw zelf te creëren. Een uitbouw zal in de meeste gevallen een groot deel van het “natuurlijke licht” – dat nu door de glazen achterdeur, raampartij en/of glazen schuifpui naar binnen komt – blokkeren. Met een (strategisch geplaatste) lichtstraat van GLASvakwerk – of meerdere (kleine) varianten – kunt u een groot deel van de lichtinval behouden.

Daarnaast is het uiteraard ook zo dat meer natuurlijk licht in de aanbouw zelf – die normaal gesproken altijd wat donkerder oogt – ook een verrijking is. Vaak wordt een uitbouw – zeker de niet geïsoleerde varianten – voor ontspanning gebruikt. Een mooi voorbeeld is een lichtstraat overkapping: In de ochtend lekker een kopje koffie met een (digitaal) krantje, in de middag lekker lunchen, gezellig een borrel in de avond. En wat is er nu mooier dan ochtendzon bij de koffie, een blauwe hemel bij de lunch en een sterrenhemel bij de borrel!  

Wilt u meet weten, neem dan een kijkje op onze website. Hier vindt u uitgebreide informatie over onze producten, maar ook over het correct inmeten & monteren uiteraard.