Net uw nieuwe woning verbouwd en wilt u de kosten laag houden voor het verhuizen? U gaat verbouwen en uw spullen moeten tijdelijk verhuist worden maar daar niet te veel aan kwijt zijn? In dit artikel ga ik u wat vertellen over hoe u de kosten laag kan houden door een studenten verhuisbedrijf in te schakelen. Lees gerust verder om daar achter te komen!

Studenten als verhuizers, waarom?

Ik snap dat het frappant lijkt om studenten als verhuizers in te schakelen, deze zijn toch niet ervaren, beetje lomp en hebben toch geen motivatie om het snel te doen? Hiervan is niets waar! De verhuizers die dit verhuisbedrijf in dienst heeft zijn door hun zelf opgeleide medewerkers die snel ervaringen op doen. Ze zijn dus daarom ook bewust van het feit dat er goed, voorzichtig en veilig moet worden omgegaan met uw inboedel en werken hard door, dit omdat het hun werk is en ze ervoor betaald krijgen. Studenten zijn daarnaast erg flexibel in het kunnen werken. Ze willen vaak elk moment dat mogelijk is wel werken, dit kan overdag zijn maar ook in de avond of zelfs het weekend. U kunt dus bij dat bedrijf erg flexibel zijn in wanneer u wilt verhuizen. Het is een verhuisbedrijf in Amsterdam, maar ook een verhuisbedrijf in Rotterdam en Den Haag. Ze zijn actief in verschillende regio’s en kunnen iedereen helpen met hun verhuizing.

Het succes van deze methode blijft natuurlijk niet on opgemerkt en er zijn verschillende andere bedrijven die dit concept overnemen, het originele studenten verhuisbedrijf is hier erg trots op omdat het hun idee is en de markt hier dus erkend dat het een goed concept is. Ze zijn niet bang omdat ze jarenlange ervaring en evaluatie hebben doorgemaakt waardoor het nu goed staat.

Wat voor materiaal is er beschikbaar?

Het materiaal is minstens zo belangrijk als de werkwijze van de verhuizers. Zo begint het allemaal natuurlijk bij de verhuisdozen, het bedrijf heeft er drie beschikbaar. Om te beginnen de gewone verhuisdozen, dozen om uw boeken in te verhuizen en speciale kledingverhuisdozen. Naast de dozen zijn er verschillende verhuiswagen beschikbaar die erg modern zijn, liften waarmee u tot de 7e verdieping kan verhuizen, dekens om uw inboedel te beschermen en materiaal zoals hoezen, tape, folie en papier. Voor elke situatie is er dus wel een oplossing.

Diensten die de studenten kunnen uitvoeren

Naast de gewone verhuizing zijn de medewerkers gespecialiseerd in seniorenverhuizingen, spoedverhuizingen, hulp bij verhuizen en het helpen bij het ontruimen van uw woning. Bekijk voor meer mogelijkheden gerust eens de website of neem bij vragen en/of eventuele opmerkingen contact op. Naast deze diensten hebben ze ook de mogelijkheid om zakelijke vraagstukken op te lossen. Zo kunnen ze uw kantoor verhuizen, tijdelijke opslag verzorgen, internationaal verhuizen, hotel verhuizen, en nog veel meer. Bekijk alle mogelijkheden op de website. De studenten kunnen voor u elk vraagstuk beantwoorden en doen dit dan ook met alle plezier!