Heb je plannen voor een verbouwing en ben je op zoek naar inspiratie en ideeën? Misschien zijn de volgende apps dan wat voor jou.

Westwing-style en interieur

Ben je nieuwsgierig naar nieuwe woonstijlen en trends voor in huis het komend seizoen?
Laat je verrassen door de variatie aan meubels, gadgets en accessoires voor in huis. Lees de beste tips en tricks voor stijl.
Met deze app vind je voor elke inrichting een favoriete stijl. Altijd met aantrekkelijke kortingen! Hier kun je veilig en snel je complete woonkamer kopen.

Flexa

Wil je de muren een andere kleur geven, maar ben je nog niet over de kleur uit?
Via de flexa app kun je een muur uit je woonkamer een kleur geven. Je kiest de gewenste kleur en richt dan de camera van telefoon of tablet op de muur. Tik de muur aan en je ziet hoe de kleur op jouw muur zal staan. En vind je het net mooi? Dan kies je toch gewoon een andere kleur.
Je kunt de kleuren direct via de app bestellen.

Curate

Wil je een schilderij aan de muur, maar je weet niet of dit zal staan? Met de Curate app kun je een foto van je woonkamer uploaden en elk kunstwerk aan je muur hangen.
Het is precies op schaal gemaakt zodat je precies kunt zien hoe het in werkelijkheid zal staan.

Pinterest

Met deze app vind je de leukste ideeën en trends om je huis in te richten. Leuke pins voor doe-het-zelf ideeën. Bewaar en organiseer je favoriete pins op je prikbord en probeer ze uit. Deel je interesse met vrienden en familie. Ook als je een pin uitgeprobeerd hebt, kun je deze delen met je vrienden.

Home design 3D

Met de Home design 3D, ontwerp je je eigen huis. Dit kun je op de juiste afmetingen doen. Vervolgens richt je het naar eigen zin in. Zo kun je precies zien welke stijl precies past in jouw huis.