Eindelijk ben je eruit, het worden geen gordijnen en ook geen lamellen, maar jaloezieën. Het is misschien nog helemaal niet in je opgekomen, maar eigenlijk begint de zoektocht nu pas. Van welk materiaal moeten de jaloezieën namelijk zijn? Wij hebben wel een idee, zeker wanneer je niet teveel aan deze raamdecoratie wilt uitgeven. Hoera voor houten jaloezieën! Waarom? Dat vertellen we je graag.

Welke houten jaloezieën kies jij?

We zijn weer een stapje verder, de keuze is gevallen op de Houten jaloezieën. Veel mensen nemen houten jaloezieën en dat is niet voor niets. Ze zijn namelijk erg betaalbaar én het is een echte sfeermaker. Het hout brengt een warme uitstraling met zich mee, een fijne binnenkomer dus. Het hout is zo bewerkt dat het gemakkelijk schoon te houden is. Daarnaast zijn de houten jaloezieën er in diverse soorten en maten. Zo heb je alleen al keuze uit verschillende kleuren. Gaat je voorkeur uit naar houtkleurig? Of heb je liever wit of grijs voor de ramen? En heb je al nagedacht over de dikte van de lamellen? Deze zijn er namelijk in verschillende afmetingen. Denk aan 25 millimeter of misschien 50 of 65 millimeter. Het ligt er maar helemaal aan welke sfeer je wilt creëren. Zelfs het soort hout van je voorkeur kun je als overweging meenemen. Er zijn namelijk jaloezieën van lindehout of bijvoorbeeld bamboehout. Beide soorten met hun eigen kenmerkende voordelen.

Vraag het de specialisten

Wij kunnen nog wel even doorgaan over de voordelen van houten jaloezieën en alle keuzemogelijkheden die ze met zich meebrengen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat je liever eerst een specialist spreekt, alvorens je overgaat tot een aankoop. Die specialisten staan voor je klaar bij Raamdecoratie.com. Deze mensen werken al jaren in de wereld van raamdecoratie en kennen de collectie op hun duimpje. Zij kunnen je dus precies vertellen welke producten uit het assortiment passen bij jouw wensen. Wij zijn trouwens niet de enige die Raamdecoratie.com aanraden, diverse eerdere klanten raden deze webshop aan. Met name de juiste levering, fijne service en het grote assortiment worden als positieve punten benoemd. Zelf meemaken? Neem dan zeker even vrijblijvend contact op.