schutting33-afbeelding-3

Toe aan een nieuwe schutting, maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan plaatsen? Wij leggen je graag wat meer uit over schuttingen. In Nederland wordt het meest gekozen voor een hout schutting. Een houten schutting is enorm populair in Nederland omdat men vaak denkt dat dit de goedkoopste optie is. Dit is niet helemaal waar. Je kunt namelijk ook kiezen voor de beton schutting, die (meestal) goedkoper is dan de houten schutting, en veel meer voordelen heeft.  Zo is de beton schutting naast goedkoper, ook compleet onderhoudsvrij en zorgt de schutting voor de juiste privacy in de tuin.

De beton schutting werd vroeger niet vaak gekozen omdat het grauwe, grijze beton voor een sombere uitstraling zorgde in de tuin. Tegenwoordig is dit niet meer zo omdat je kunt kiezen voor een motief (hout-, steenmotief etc.) en je kunt kiezen voor een gewenste kleur. Zo kun je bijvoorbeeld een beton schutting in huis nemen met een prachtige steen motief in het antraciet. Allerlei prachtige eindresultaat zijn te verwezenlijken wanneer je kiest voor een beton schutting. Wij raden je zeker aan om de beton schutting te overwegen wanneer je een nieuwe schutting wilt gaan plaatsen. Een schutting van beton heeft enorm veel voordelen en men kiest steeds vaker voor een beton schutting. Wacht niet langer en kies ervoor om de beton schutting toe te passen.

Beton schutting bekijken en bestellen

je meer weet over de beton schutting, wil je uiteraard weten waar je deze kunt bekijken en bestellen. Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen op www.schutting33.nl. Zij bieden verschillende motieven aan en verder wordt ook de laagste prijs aangeboden. Online kun je allerlei voorbeelden bekijken van verschillende projecten en kun je ook direct een prijs berekenen. Wanneer je de beton schutting in het echt wilt bekijken, kun je ook de showtuin bezoeken van Schutting33.nl. De showtuin is gevestigd in Venlo en is 6 dagen in de week geopend. Je kunt zonder een afspraak te maken de showtuin bezoeken. Loop naar binnen en de medewerkers helpen je direct met het kiezen van de juiste beton schutting. Ga jij binnenkort betonschuttingen bij Schutting33.nl bestellen?