De voorjaar komt al bijna weer om de hoek kijken en we krijgen massaal de lentekriebels te pakken. Als de eerste zonnestralen verschijnen en de temperatuur voor het eerst in de dubbele cijfers komt, rennen we massaal met z’n alleen naar het tuincentrum om onze tuin aan te pakken. Het is goed om regelmatig je tuinset te vervangen, deze hebben vaak veel te lijden onder het wisselvallige weer van ons kikkerlandje. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook verschillende tuinmeubels beschikbaar die je tuin niet alleen een opfrisbeurt geven, maar ook nog eens ijzersterk zijn. Fermob tuinmeubels zijn bijvoorbeeld uitstekend geschikt om alle weersomstandigheden te trotseren. De tuinstoelen van Fermob zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten, waardoor je eindeloos kan variëren om de perfecte sfeer in je tuin te creëren.

Voordelen van de tuinmeubels van Fermob

Als je van plan bent om tuinmeubels aan te schaffen van het merk Fermob zit je op een aantal vlakken direct goed.

  • Duurzaamheid: kenmerkend voor dit merk is dat de tuinmeubels stuk voor stuk gemaakt zijn van sterk aluminium. Hierdoor is de kans dat ze kapot gaan of slijten zeer klein. Ze kunnen dan ook zeker tientallen jaren mee en dat voor een lage prijs.

  • Felle kleuren en modieus design: Fermob staat voor een strak design met de mogelijkheid om kleurrijk te werk te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van rode tuinstoelen om zo de tuin een extra fleurige sfeer te geven? Of past blauw toch veel beter bij jouw bloemen? Ga daar dan voor! De keuzes zijn eindeloos.

  • Veel keuze: elk jaar weer worden er nieuwe producten toegevoegd aan de collectie. Hierdoor heb je veel keuze en zit er bijna altijd wel wat naar jouw smaak bij.

Wist je dat?

  • Het merk Fermob is geïntroduceerd aan het einde van de 19e eeuw in Frankrijk?

  • De Fermob stoelen nog steeds veel gebruikt worden in Franse parken?

  • Fermob continue bezig is met het verbeteren van zijn producten? Zo zijn de (tuin)stoelen veel lichter in gewicht en roesten minder snel.

  • Bij veel openbare gelegenheden er in Nederland gebruik wordt gemaakt van Fermob spullen? Vooral bij pretparken, bistro’s en terrasjes komen we de stoelen tegen.

Je tuin een ware opknapbeurt geven

Nadat je tuin de gehele winter veel te lijden heeft gehad door het wisselvallige weer, is de lente de perfecte tijd om hem eens een flinke opknapbeurt te geven. Met de Fermob tuinmeubels geef je de tuin een ware boost. Een UV-bestendige poederlak zorgt er tevens voor dat de meubels een seizoen lang buiten kunnen staan. Deze lak beschermt tegen zon, regen en andere invloeden van buitenaf. Hierdoor heb je er de gehele zomer geen omkijken meer naar. Fermob heeft ook sierlijke tuinkussens, dienbladen, placemats en manden voor in de tuin om zo de tuin echt een opfrisbeurt te geven.