Een werkoverall is misschien wel het belangrijkste kledingonderdeel dat je kan dragen tijdens vies of intensief werk. Op dat soort momenten wil je natuurlijk wel dat je de rest van je kleding goed schoon blijft, terwijl je zelf ongehinderd kan werken. Daarom is de Havep overall, ook wel bekent als bodybroek Havep, de beste keuze voor jou. Doordat de Havep Amerikaanse overall gemaakt is van een sterke en prettige stof houdt deze het niet alleen langer vol, ook heeft hij een betere pasvorm tijdens het werken. De Havep overall komt in verschillende vormen en maten. Ga je een Havep overall kopen dan is het slim om eerst na te gaan welke geschikt is voor jou.

 

Havep overall

 

De normale Havep overall

De normale Havep overall ziet eruit zoals je gewend bent. Deze overalls bedekken het hele lichaam van de nek tot de voeten. Ze komen in neutrale kleuren, maar ook juist in reflectieve kleuren. Ga je een Havep overall kopen dan moet je eerst nagaan of je een reflectieve overall nodig hebt voor bijvoorbeeld werk op straat, of juist een neutrale kleur wil. Een neutrale kleur is perfect voor werk in te tuin.

Amerikaanse overall

De Havep Amerikaanse overall is vooral bekend van tv. Dit type Havep overall zie je echter ook steeds vaker in Nederland. Dit model heeft geen mouwen en bestaat uit een broek met een doorlopende borstbedekking. Deze zit op zijn beurt weer vastgemaakt met rugbretels. Een Havep Amerikaanse overall is vooral erg geschikt voor werk waar je armen niet vies bij worden. Bij een Havep overall kopen komt dus veel kijken. Het Amerikaanse model heeft zijn voor- en nadelen, het is echter aan jouzelf om te bepalen welke overall geschikt is voor jou.
Bodybroek Havep

Een Bodybroek Havep is eigenlijk een kruising tussen een normale overall en een Havep Amerikaanse overall. Zo heeft een bodybroek Havep geen mouwen waardoor je vrij met je armen kan werken en hij aangenaam zit in de zomer. In tegenstelling tot het Amerikaanse model heeft een bodybroek Havep geen bretels maar juist een dichte rug. Hierdoor is hij ideaal om bijvoorbeeld je kleding te beschermen, terwijl hij alsnog erg koel kan zijn. Ga je een Havep overall kopen dan zou je een bodybroek kunnen overwegen.