parkeerplaats

Betonnen biggenruggen zijn niet meer uit ons dagelijkse straatbeeld weg te denken. De ovaalvormige elementen van beton zijn te vinden in diverse situaties waar dit binnen het verkeer wenselijk is. Betonnen biggenruggen van beton worden dan ook veelal gebruikt binnen de Nederlands infrastructuur. Ook voor bedrijven en particulieren zijn de biggenruggen interessant. Natuurlijk moeten de biggenruggen van zeer goede kwaliteit zijn, het beton aan alle gestelde eisen voldoen en daarnaast ook nog eens zeer betaalbaar. Dan zit u bij Biggenruggenbeton goed. Hier koopt u biggenruggen in diverse vormen tegen scherpe prijzen. De biggenruggen worden in de eigen fabriek geproduceerd waardoor kwaliteit en betaalbaarheid gegarandeerd zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met Biggenruggenbeton voor meer informatie.

Toepassingen

Betonnen biggenruggen worden veel ingezet bij parkeergelegenheden, zowel binnen als buiten. Ze voorkomen dat voertuigen te ver doorrollen bij het parkeren en fungeren dus als een soort extra bumper. Zo kan een auto de muur van een parkeergarage tijdens het inparkeren niet meer raken of rijdt het op een parkeerplek langs een waterzijde niet in de plomp. Dankzij de ovale bovenzijde kan een auto er met de bumper makkelijk overheen zonder de onderzijde te beschadigen maar worden de wielen geblokkeerd. Omdat de betonnen biggenruggen met verschillende zijdes te verkrijgen zijn zoals recht, rond of afgerond aan één kant kunnen ze geschakeld geplaatst worden. Hierdoor zijn ze ook heel bruikbaar om als afscheiding in te zetten tussen een rijbaan en een naastgelegen fietspad.

Biggenruggen plaatsen

Hebt u een bedrijf met eigen parkeergelegenheid? Dan kunt u betonnen biggenruggen gebruiken om vakken mee te maken. Auto’s staan op deze manier niet te dicht naast elkaar geparkeerd en het blijft op deze manier voor iedereen overzichtelijk. De standaard kleur van een biggenrug is beton grijs maar kan door Biggenruggenbeton.nl ook in het wit, geel of iedere andere RAL kleur geleverd worden. De betonnen biggenruggen zijn eenvoudig aan te brengen op iedere bestaande ondergrond. De gladde onderzijde laat zich makkelijk verlijmen. Omdat ze vervaardigd zijn uit duurzaam beton zijn biggenruggen onderhoudsarm en bestand tegen alle weersinvloeden. Hierdoor kent een biggenrug een zeer lange levensduur.