Om een nieuwe moderne badkamer in te richten kan je diverse richtingen opgaan. Een leuk resultaat hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten. Hier vind je diverse ideeën om je badkamer voor een leuke prijs te pimpen.

Maak nieuwe mooie muren!

Die standaard tegels van de badkamer beu? Sloop dan de oude eruit! Muren van een badkamer kunnen op een aantal manieren behandeld worden. Dit kan gaan van moderne en/of natuurstenen tot een strakke egale wand. Of juist kleine mozaïek tegels, jij bepaalt hoe je de ruimte in wilt richten. Combineer de kleuren die bij jouw interieur passen. Je kunt een donkere muur nemen met lichte meubels of juist andersom. Een echte badkamer trend is momenteel het plaatsen van natuurlijk waterdicht behang.

Een stijlvolle doucheruimte

Gordijnen? Dat kan echt niet meer in een nieuwe badkamer! Je kunt voor een naadloze doucheruimte gaan, zo krijg je een mooie overloop. Daarbij kan je zeer stijlvolle douches plaatsen. Denk aan een stortdouche die je aan het plafond hangt. Zo zorg je voor een moderne sfeer in jouw badkamer.

Vintage aankleding

Wil je een oude retro look hebben in jouw badkamer? Een vintage meubel integreren in de badkamer geeft jouw badkamer een zeer stijlvolle uitstraling. Robuuste meubel van hout of diverse vintage details heb je leuke eyecatchers in je nieuwe badkamer.

Plafond badkamer aanpakken

Een wit plafond in je badkamer klinkt niet heel spannend. Pak het eens anders aan. Kies voor een spanplafond waarmee je je badkamer helemaal een eigen uitstraling geeft. Een spanplafond is makkelijk toe te passen omdat er geen complete verbouwing of verf werkzaamheden nodig zijn, je bent dus snel klaar. Het gebruikte materiaal van een spanplafond is zeer duurzaam , vocht- en schimmelwerend. Zo heb je dus geen rare plekken meer op het plafond! En met de mogelijkheid tot elk ontwerp zul je een opvallende badkamer krijgen waar anderen jaloers op zijn. Plafond badkamer uitdagend? echt niet!

Details doen er ook toe

Kleine accessoires kan je subtiel verwerken in de badkamer, je kunt deze op een plank zetten of op je wastafel, het maakt het geheel af. Daarnaast voegen ook planten extra kleur en gezelligheid toe aan het geheel. Neem hiervoor wel planten die geschikt zijn tegen een warme, vochtige ruimte.