De voordelen van een cilinderslot
Vergeleken met andere typen en soorten sloten, hebben cilindersloten flink wat voordelen. Wat is de meerwaarde van cilindersloten precies, vergeleken met de oud sloten – die waren met name klaviersloten – die vroeger gebruikt werden? Een cilinderslot biedt meerwaarde op met name de volgende punten:

  • 1. Een cilinderslot staat vooral bekend vanwege de hoge mate van bescherming die dit type sleutel biedt tegen inbraken en/of vandalisme. Dit komt omdat het in het slot ingebouwde mechanisme behoorlijk complex in elkaar zet en vanwege de vele mogelijke combinaties nauwelijks tot niet te kraken is door dieven. Ze kunnen het proberen, maar rond de tijd dat ze een eindje op weg zijn, is het alarm natuurlijk al lang en breed afgegaan.
  • 2. Cilindersloten zijn lekker klein en licht. Je kunt ze dus makkelijk meenemen in de broekzak en hoeft niet met een zware sleutel rond te sjouwen. En dat is wel zo lekker toch?
  • 3. Een cilinderslot is erg sterk en gaat minder snel kapot dan het vroegere klavierslot. En dit ondanks het feit dat het slot ingewikkeld in elkaar zit en uit meer (onder)delen bestaat dan vroegere sloten. Waarom toch die betere kwaliteit? Omdat sleutelproducten tegenwoordig met moderne apparatuur heel precies werk kunnen leveren.
  • 4. Wanneer zich, maar dat is onwaarschijnlijk, toch schade voordoet aan het cilinderslot, dan hoeft u niet het complete slot te laten vervagen. Vaak volstaat een aanpassing of montage aan de cilinder. Dat scheelt je niet alleen in de portemonnee, denk aan de reparatiekosten, maar ook veel tijd!

Bekijk ons assortiment cilindersloten
Mocht de voordeur en/of achterdeur van jouw huis of wellicht de schuurdeur nog niet over cilindersloten beschikken, aarzel dan niet langer. Kies voor de betaalbare veiligheid, de topservice en hoogstaande klasse van het bedrijf Deur-cilindersloten.nl. Dit bedrijf biedt momenteel 20 procent korting op het gehele assortiment sloten aan, dus dat steek je alvast in de zak. Het ruime aanbod sloten met cilinders op deze site is SKG gecertificeerd en wordt erg snel geleverd.

Meer informatie nodig?
Wil je meer weten over ons slotenaanbod, wil je een offerte aanvragen of heb je specifieke vraten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons kantoor in Alkmaar, via het telefoonnummer: 072-5115426. Wij helpen je graag verder op weg naar een veilige en betrouwbare woning waar je je goed voelt!