Een televisie op een kast was vroeger heel gewoon, al nam deze nogal wat plaats in en gaf de combinatie niet echt een upgrade aan het interieur. Tegenwoordig kun je platte televisies juist naadloos laten samengaan met je interieurstijl door een smaakvolle tv beugel te gebruiken. In de woonkamer, strak aan de muur, lijkt je televisie haast een kunstwerk en neemt deze nauwelijks plaats in. In kleine ruimtes en in een camper of caravan maakt een hangende televisie de ruimte minder benauwd dan een staande tv. In de slaapkamer geeft een tv beugel die je kunt kantelen of draaien veel comfort en is daarbij echt een design item. Er is een grote collectie topmerken tv beugels in zwart, wit en zilverkleur voor ieder formaat televisie.

Voordelen van een tv beugel

Naast de strakke uitstraling hebben tv beugels meerdere voordelen. Ze besparen ruimte en zijn veiliger omdat ze niet kunnen omvallen vanaf een kast of tv meubel. Veel muurbeugels hebben een kabelgeleidingssysteem, waarmee de kabels netjes worden weggewerkt, veilig en stijlvol. Verder zijn tv beugels flexibel, je kunt zelf bepalen hoe hoog het scherm komt onafhankelijk van een tv-meubel. Door te kiezen voor draaibare en/of kantelbare tv-beugels bepaal je zelf de meest comfortabele kijkhoek en ben je niet gebonden aan een vaste kijkplaats. Met een extra lange arm kun je de televisie zo draaien dat je zelfs vanuit de keuken mee kunt kijken. Liggend op je bed kun je met een kantelbare tv beugel zonder nekpijn luxueus kijken. En een elektrische beugel met afstandsbediening is het toppunt van comfort.

Strak en stijlvol design

Televisies worden steeds mooier en daarbij past een smaakvolle tv beugel. Voor een licht interieur kun je kiezen uit een witte of zilverkleurige tv beugel, zodat deze aansluit bij de totale sfeer. Kijk voor lichtgekleurde modellen naar merken als DQ, OMB of Vogel’s. De laatstgenoemde heeft met de elegante en gestroomlijnde ontwerpen al verschillende designprijzen gewonnen. Dit is een mooi voorbeeld van hoe techniek, comfort en stijl een perfecte combinatie vormen. Een zwarte tv beugel staat samen met een zwarte televisie prachtig in elk modern interieur. Een goede kwaliteit tv beugel is geschikt voor bijna alle merken tv’s, is eenvoudig te monteren en wordt in veel gevallen kant en klaar bij je thuis geleverd.