glaszuiger

Voor het veilig verplaatsen van glas is betrouwbare apparatuur een must. Om glas van de ene locatie naar de andere te vervoeren, is hijsmateriaal nodig. Voor het op de juiste plek brengen van het glas op de locatie is een vacuümheffer of glaszuiger nodig. Zo’n glaszuiger huren in plaats van deze te kopen brengt veel voordelen met zich mee, welke lees je in deze blog.

Glaszetters hebben dergelijke apparatuur als glaszuigers meestal maar voor een kort deel van het project nodig. Dus in plaats van veel geld voor de aankoop neer te moeten tellen, stelt huren aannemers in staat om 100% van de apparatuurkosten terug te verdienen met inkomsten uit het project. Om deze reden zijn verschillende bedrijven vooral geïnteresseerd in het huren van apparatuur om aan hun behoeften te voldoen. Hetzelfde geldt voor particulieren, je hebt dergelijke apparatuur bijna nooit nodig, dus waarom zou je die dan aanschaffen?

Het huren van de apparatuur is ook voordelig omdat je enorme reparatie-, onderhouds- en opslagkosten kunt vermijden. Een ander voordeel van het huren van apparatuur is dat je het nieuwste model kan krijgen met tal van functies om tillen en transporteren gemakkelijk te maken… een technologie die zich nog steeds verbetert.

Voldoen aan de normen

Tijdens het hijsen moet de apparatuur voldoen aan de industriële normen en een verhuurbedrijf zal altijd apparatuur leveren die aan deze normen voldoet. De verhuurbedrijven zoals VIAVAC testen en onderhouden de apparatuur ten allen tijde om te voldoen aan de veiligheidsnormen. Het is dus altijd beter om deze machines van een bedrijf te huren, omdat je verzekerd bent van goede apparatuur die voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Verouderde apparatuur

Het kopen van apparatuur kan riskant zijn, aangezien er een mogelijkheid is dat deze snel verouderd is. Dit kan weer allerlei problemen met zich meebrengen, zoals het moeilijk verkrijgen van defecte onderdelen. Als je een glaszuiger huurt, hoef je je geen zorgen te maken over reparaties of vervangingen en kun je de meest recente van het verhuurbedrijf krijgen wanneer je glas moet tillen en/of vervoeren. 

Huren van dergelijke specialistische apparatuur heeft dus vele voordelen. Zo kun je de 

nieuwste apparatuur krijgen en als er onderhoud nodig is, zal het verhuurbedrijf daarvoor zorgen. Nadat het verbouwen klaar is, breng je de apparatuur terug naar het verhuurbedrijf en heb je verder geen kosten meer.