In de winter waarin je vooral te maken met donkere en koude dagen kan je jouw tuin een warme sfeer geven om zo lekker te kunnen genieten. Hoe je dat doet? Hier vind je diverse leuke tips om de tuin een stuk aantrekkelijker te maken voor jou en gezelschap. 

Houtkorf voor de gezelligheid

Een vuurtje zorgt altijd voor een stuk gezelligheid, of het nu binnen is in de open haard of een vuurkorf buiten. Zet wat stoelen en tafels klaar met een lekker vuurkorf en je kunt zo lekker genieten in de tuin met je familie en vrienden. 

Lekker warm in de jacuzzi

Je kunt het genieten nog een niveau hoger gooien: door een jacuzzi in de tuin te plaatsen kan je heerlijk genieten van de sterrenhemel terwijl het vriest. Lekker een wijntje of een biertje erbij en je hebt gegarandeerd een moment voor jezelf te pakken. Je kunt kiezen voor een jacuzzi je inbouwt of voor een makkelijke goedkopere, opblaasbare variant. 

Gebruik een kachel

Natuurlijk is een jacuzzi een luxe die niet iedereen kan veroorloven. Maar je kunt wel de tuin een stukje warmer maken door gebruik te maken van een kachel. Dit oogt net een stukje luxer dan een vuurkorf. Daarnaast kan je naast het gebruik van hout ook kiezen voor de gas variant. Een makkelijke manier om tijdens een feestje met veel gasten buiten te kunnen staan zonder dat je verkleumd in de kou. 

Leuke aankleding van de tuin

Niet alleen warmtebronnen kunnen de tuin aantrekkelijker maken in de winter, ook de aankleding is belangrijk. Zorg voor leuke opvallende verlichting waardoor je voldoende kunt zien in de tuin. Zorg daarbij voor leuke winterplanten om er een kleurrijk geheel van te maken. Kies voor diverse prachtige accessoires die je in diverse hoeken in de tuin plaatst. Ook de loungeset mag helemaal mooi worden aangekleed voor je bezoek. Kijk voor inspiratie ook eens op Tuinkussenshop.nl.