In de winter klussen kan prima, maar er zijn wel diverse factoren waar je rekening mee moet houden: het is een stuk kouder waardoor het buiten onaangenaam werken kan zijn en omdat het vroeger donker is, heb je een goede verlichting nodig. Kies daarom voor goede LED bouwverlichting. Hier vindt je diverse voordelen van deze verlichting.

Energiezuinig

LED lampen zijn erg energiezuinig. Waar je vroeger bij een bouwlamp al gauw aan de 1000 watt zat om even een kamer te kunnen verlichten, is dit drastisch veranderd. Tegenwoordig verbruiken de gemiddelde LED bouwlampen slechts 50 tot 200 watt, je bespaart dus op stroomkosten. Je kunt zelfs met gemak meerdere bouwlampen halen zonder dat je bang hoeft te zijn voor een erg hoge energierekening.

Duurzaam

Een LED bouwlamp heeft naast het voordeel van de zuinigheid ook het voordeel dat het erg duurzaam is, deze gaan meestal tot maar liefst 50.000 branduren mee. Waar de oudere halogeen lampen al sneller kapot konden gaan door hitte, is dit niet het geval bij LED bouwlampen. Een LED bouwlamp kan uit een of meerdere LED lampjes bestaan die erg lang meegaan, mede dankzij de hoge efficiëntie waardoor het weinig warmte verbruikt.

Uitvoeringen

Natuurlijk is niet elke ruimte dezelfde, kies voor jouw klus een bouwlamp die bij de klus past. Zelfs met een klein formaat kan je al een flinke ruimte verlichten. Je kunt bij een bouwlamp ook vaak kiezen voor de kleurtemperatuur: koel- of warmwit. Met warmwit heb je dan net een wat gezelligere verlichting om je heen als je dat graag wilt.

Ook voor zwaarder gebruik

LED bouwlampen met een IPS certificering kan je makkelijk buiten gebruiken voor de klussen met wind en regen. Dat is zeer handig wanneer je bepaalde klussen moet doen zonder dat je bang hoeft et zijn dat de verlichting stuk gaat door het weer. Door de robuuste behuizing kan je zo elke klus binnen en buiten klaren. Voor meer info, neem dan eens een kijkje op Led bouwlampen – Ledwereld.nl.