Het inbouwen van douchehulpmiddelen is niet langer voor senioren of mindervaliden. Als je een ooit een blessure hebt opgelopen tijdens het sporten of werken kan je ook gebaat zijn bij hulpmiddelen in de douche. En geef toe, de andere familieleden in het gezin vinden het zeker handig om er ook gebruik van te maken! Wat zijn nu de diverse douchehulpmiddelen die jij in je badkamer kan voorzien?

Toiletverhogers

Toiletverhogers bestaan er in diverse uitvoeringen. Je kunt kiezen voor een zachte uitvoering die makkelijk is te vervoeren en zeer comfortabel zit. Deze toiletverhoger kan zelfs in de wasmachine worden gereinigd.

Om thuis te installeren kun je kiezen voor toiletverhogers met handvaten, armleuningen of zonder. Losstaand of vastgemaakt aan jou eigen toilet. Ze zijn aangepast aan jouw specifieke behoeftes.

Toiletbeugels

Hoeft jouw toilet niet verhoogd te worden maar heb je wel baat bij extra steun om makkelijk plaats te kunnen nemen op jouw toilet? Kijk dan zeker even naar het aanbod van toiletbeugels. Deze kunnen vlotjes worden geïnstalleerd en hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een toiletbeugel kun je kiezen in een inklapbare of niet-inklapbare versie. Dit kan zeker handig zijn wanneer er maar één toilet in jouw woning is en meerdere mensen er gebruik van dienen te maken.

Badplanken en douchekrukken

Wie graag in bad gaat maar niet comfortabel kan blijven zitten kan gebruikmaken van een badplank. Badplanken zijn er in verscheidene uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een badplank met een ingebouwd zitje of een handvat voor het comfortabel rechtstaan.

Wie meer houdt van een douche kan ervoor kiezen om een douchekruk te installeren. Er bestaan vast te monteren douchekrukken of losstaande versies. Afhankelijk van jouw behoefte of gezinssamenstelling kun jij kiezen voor één van de twee versies.

Besluit

Wie op zoek is naar het geschikte douchehulpmiddel moet zeker eens een kijkje gaan nemen op Monozorg.nl. Het assortiment aan douchekrukken, toiletverhogers of badplanken is zeer uitgebreid. Kies voor jouw optimale comfort en richt je badkamer in naar jouw specifieke behoeftes. Dankzij de ruime keuze aan hulpmiddelen krijg jij een perfecte badkamer op maat!