De beste verhuistips voor jou verzameld

Een soepele verhuizing valt of staat met een gedegen voorbereiding. Ruim voor de grote dag houden we vaak nog even een opruimronde door het huis zodat we niks hoeven te verhuizen wat we vervolgens toch weggooien. Zorg vervolgens voor voldoende en geschikt verpakkingsmateriaal en begin ruim op tijd met inpakken, uiteraard alleen de spullen die je de komende periode niet meer nodig hebt. Nummer hierbij de dozen en probeer zoveel mogelijk bij elkaar te houden, bijvoorbeeld per kamer.

Naast de verhuisdozen zijn er nog meer handige verhuistools die niet mogen ontbreken. Zo heb je uiteraard een stapel dekens nodig om je geliefde spulletjes te beschermen, een steekwagen (of een hondje, zo’n plankje op vier wielen) voor het zwaardere werk. Eventueel spanbanden om wat vast te kunnen zetten tijdens de rit en vergeet ook niet je trommel van de wasmachine vast te zetten. Nu nog een flinke kar of bestelbus regelen en je bent helemaal klaar voor de strijd!

Wij verhuizen altijd binnen één dag

Verhuizen doe je zo soepeltjes mogelijk dus zorg voor de nodige handjes hulp en breng eventueel je kinderen of huisdieren uit logeren! Als wij verhuizen maken we er altijd een feestje van en nodigen een zestal vrienden uit die we dezelfde avond nog trakteren op een heerlijke (maar simpele) barbecue. Zo maken we er een leuke dag van en hebben we meteen de boel een beetje ingewijd!

Wanneer je dus goed voorbereid bent en de dag van te voren alvast alles uit elkaar schroeft en klaar zet, ben je met wat hulp zo over. Als wij verhuizen staan onze vrienden dan ook graag voor ons klaar en maken we er met z’n allen een gezellige dag van!