emmers

Zonder verpakking kun je jouw product niet bewaren en transporteren. Bij veel producten is de verpakking zelfs onmisbaar voor het gebruik van het product. Een voorbeeld hiervan is verf, zonder emmer om de verf heen wordt dat al snel een grote bende. Ben jij op zoek naar emmers van kwaliteit, dan is Dijkstra Plastics misschien de tip voor jou. Zij hebben al jaren ervaring op het gebied van verpakken en hebben een oplossing op elke verpakkingsvraag, in welke markt je ook maar werkzaam bent. Het kan dus alle kanten op van food tot aan bouw, van chemie tot aan dierenvoeding. Lees snel verderom erachter te komen welke verschillende opties er allemaal zijn.

Jaren ervaring in maatwerk

Bij Dijkstra Plastics heb je een ontzettend ruime keus. De diverse soorten zijn verkrijgbaar in grijs, transparant en wit. De grijze emmers bestaan uit van gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt ze duurzaam en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor de non-food sector. Goed voor jouw portemonnee en de planeet, want ze gaan erg lang mee. Ook in de vorm valt er van alles te kiezen: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw emmers graag anders zou zien, dan is dat geen probleem. Dijkstra Plastics levert namelijk maatwerk zodat de emmer aansluiten bij jouw visie. 

Inzet

Emmers zijn er in ontzettend veel vormen, kleuren en maten.  Daarnaast kunnen ze voor verschillende producten gebruikt worden. De toepassingsgebieden zijn niet alleen de voedingsindustrie, maar ook de diervoederfabrikanten en de chemische industrie. Daarom biedt Dijkstra plastics kunststof emmers aan voor zowel food als non-food gebruik. Je kunt er dus veel kanten mee op. Wat ook een voordeel van hun is, is dat ze BRC gecertificeerd zijn. Voor de productie van verpakkingen geschikt voor voedselcontact, is dat de hoogste certificering die je kunt krijgen.

Meer weten over Dijksta Plastics emmers?

Zij leveren maatwerk en om dat te doen, werken zij samen met de klant. Vraag dus eenvoudig een gesprek aan en laat je wensen horen. Wil je meer weten? Neem dat een kijkje op hun website.