keukentrap

Bij Van Eldik Ladders heb je een ruim aanbod aan keukentrappen. Naast houtentrappen heb je de keuze uit aluminiumtrappen.

Gebruik van de keukentrap

Wanneer je een trap gaat aanschaffen is het verstandig om vooraf na te gaan waar je deze keukentrap voor gaat gebruiken. Het maakt nogal wat uit of je de trap bijvoorbeeld veel moet verplaatsen. Of gebruik je de trap meestal op een en dezelfde plek. Ga je hem veel verplaatsen dan is gewicht misschien een praktisch onderdeel om rekening mee te houden. Daarnaast moet je de lengte van je nieuwe trap bepalen. Een handige tip is om het hoogste punt te meten waar je de trap voor gaat gebruiken. Nu denk je misschien; dat meten gaat niet handig zonder trap. Daar hebben we een oplossing voor. Pak een lange houten lat en plaats deze op het punt waar je wilt meten. Nu meet je simpel de lengte van de lat op en je weet hoe lang de trap is die je gaat aanschaffen bij Van Eldik Ladders.

Soorten trappen

Nu je hebt bepaald waar de trap aan moet voldoen kun je een keuze maken. Wanneer je de trap vaak gaat verplaatsen dan is de enkele aluminium keukentrap een goede keuze voor je. Uiteraard is de houten variant vaak net zo geschikt. Alleen is deze net iets zwaarder. Je kiest voor de houten keukentrap wanneer je met natte elementen gaat werken. Denk bijvoorbeeld aan ramenzemen of aan schilderen. Het hout neemt het vocht namelijk op zodat je zelf minder snel vuil wordt. 

Verplaats je de trap nauwelijks en werk je dus vaak op dezelfde plaats? Dan is de Van Eldik Ladders dubbeltrap een goede keuze. Deze trap kan je van twee zijden beklimmen. Daardoor laat je hem vaker op dezelfde plaats staan maar kan je toch overal goed bij. Doordat je hem namelijk van twee zijden beklimt is het oppervlak waar je aan kunt werken veel groter. 

Koop je keukentrappen bij Van Eldik Ladders

Nu je weet waar je op moet letten koop je op de website van Van Eldik Ladders altijd de juiste trap. We kunnen het ons goed voorstellen dat je het lastig vindt om een keukentrap uit te kiezen. Daarom helpen we je altijd graag. In ons magazijn hebben we altijd een grote voorraad aan trappen klaarstaan. Die kun je daar dus zelf uitkiezen. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen. Dan helpen we je aan de telefoon de juiste keuze te maken.