Met het koude, regenachtige weer dat bij de winter in Nederland hoort, is de softshell jack haast onmisbaar. Zeker voor mensen die voor hun werk regelmatig of continu buiten zijn, kan softshell werkkleding een redding zijn tegen de kou. Wat maakt een softshell jas heren nou zo heerlijk warm en behaaglijk in de winter en waarom zijn softshell werkjassen zo fijn in de kou? Het antwoord hierop is te vinden in de samenstelling van softshell werkjassen!

Softshell jas heren

De reden dat softshell jacks zo warm en behaaglijk zijn bij guur winterweer, is dat softshell werkjassen gemaakt zijn van waterafstotende en ademende stof. Dit zorgt er niet alleen voor dat je in je softshell jas bedrijfskleding droog blijft als het regent, maar ook dat je softshell bedrijfskleding lekker licht en comfortabel zit.
Het ademende vermogen van softshell werkkleding zorgt er bovendien voor dat je bij fysieke inspanning niet oververhit raakt – de softshell werkjas heren koelt je af als het warm wordt en laat warmte naar buiten, zonder kou binnen te laten. Softshell bedrijfskleding werkt dus als temperatuurregelaar binnen je bedrijfskleding softshell jas!

 

softshell jas heren

Bedrijfskleding softshell jas

Voor mensen die buiten werken, is softshell werkkleding optimaal. Je wil tijdens je werk in de winter ten eerste natuurlijk warm blijven, waar een softshell jack mee kan helpen. Daarnaast wil je echter ook dat het niet té warm wordt als je bezig bent met fysiek werk in je softshell jas bedrijfskleding. Ook hier kan softshell werkkleding mee helpen – de ademende stof zorgt van je softshell jack zorgt er voor dat je de warmte goed kwijt kan, zonder af te koelen!

Softshell werkjas heren

Als je op zoek bent naar softshell bedrijfskleding, volstaat natuurlijk niet elke softshell jas heren zomaar. Het is van belang de regelementen voor een bedrijfskleding softshell jas die je werknemer hanteert goed in acht te nemen voordat je een softshell werkjas heren koopt. Als je bijvoorbeeld vaak ’s nachts en ’s avonds werkt in softshell jas bedrijfskleding, is het belangrijk dat je softshell jas bedrijfskleding een felle kleur heeft en voldoende licht reflecteert – een zwarte softshell werkjas heren is immers zeer gevaarlijk in het donker! Als je voor je werk vaak stil moet zitten of staan in softshell bedrijfskleding, is een bedrijfskleding softshell jas met een thermolaag aan te raden.