Wil jij je badkamer lekker opfrissen? Maak extra sfeer door een geheel authentieke of stoere stijl neer te zetten. Hier vind je enkele tips om een stijlvolle uitstraling te realiseren met een stijl die bij jouw huis past.

Industrieel

Een industriële stijl is een stijl die steeds vaker voorkomt in interieurs. Het oogt stoer en stijlvol. Hier vind je vooral veel uitingen van metaal en hout met allerlei producten die in oude warenhuizen of boten hebben gestaan. Denk aan metalen kasten, houten lampen en allerlei andere zaken. Ook je douche naar deze stijl aanpassen kan erg makkelijk, er is genoeg aanbod qua designs die je badkamer net wat leuker maken. Zo kan je ook een stalen douchewand laten plaatsen in plaats van een simpel gordijn te laten hangen.

Landelijk

Wanneer je vooral van een landelijke stijl houdt, kan je op zoek gaan naar houten badkamermeubels. Vaak hebben deze elk hun unieke design met een mooie, zachte uitstraling. Met leuke accessoires die je op bijvoorbeeld planken plaatst, kan je al heel wat gezelligheid brengen, zelfs in kleine badkamers. Als je graag meer wilt weten van de mogelijkheden, bezoek dan eens floorpassion.nl voor een leuk divers aanbod aan houten badkamermeubels.

Modern

Bij een moderne badkamer maak je sfeer door vooral producten met een strak design te plaatsen. Je kunt mooie nieuwe tegels plaatsen die de eyecatcher worden en ook de meubels vervangen voor hypermoderne meubels met elk hun aparte design. Qua lampen heb je een erg diverse uitzoek en kom je de meest bijzondere vormgevingen tegen. Als je genoeg ruimte hebt kan je ook de keuze maken om een los bad te plaatsen in de badkamer. Dit is een trend die al vaker wordt toegepast. En wat is er nou lekkerder dan even te niksen in een stijlvol bad?

Combineer

Laat je inspireren door vele bestaande designs en kijk naar diverse badkamers bij winkels. Je kunt diverse stijlen combineren om zo tot een resultaat te komen die jij prachtig vindt.