heftruck verkopen

Voor elk (bouw)bedrijf met een magazijn of opslagplaats van enig omvang is een heftruck natuurlijk van onschatbare waarde. Een heftruck stelt je werknemers namelijk in staat om grote, zware en onhandige vracht te vervoeren naar verschillende plekken in het magazijn. Maar een heftruck is niet alleen goed voor de efficiëntie van je bedrijf, maar het is ook nog eens goed voor de gezondheid van je werknemers. Immers, hoeven zij niet langer te lopen met vele zware ladingen. 

Een heftruck is dus zeer belangrijk. Helaas is een heftruck ook erg duur in de aanschaf. Nieuwe heftrucks gaan voor vele duizenden euro’s, een flinke investering dus. Tweedehands voorheftrucks bekijken kan een optie zijn. Ga je tweedehands voorheftrucks bekijken dan zal je al snel opvallen dat de tweedehands prijzen van een heftruck een stuk beter zijn. Tweedehands voorheftrucks bekijken kan dus een aanrader zijn voor bedrijven die nog niet zo veel geld hebben om te besteden aan een heftruck.

Maar wat nu als je niet op zoek bent naar een heftruck om te kopen, maar probeer je je heftruck juist te verkopen. Waar moet je dan op letten? In dit artikel proberen we je een beetje op weg te helpen. 

Verkopen

Het verkopen van een heftruck hoeft niet heel moeilijk te zijn. Zoals gezegd is er vrij veel vraag naar heftrucks en zijn de instapprijzen hoog. Een goede tweedehands heftruck is dus zeker in trek.
Waar let je dan op bij het verkopen van een heftruck. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat je nagaat met welk model je te maken hebt en welk merk. Dit is cruciale informatie om een eerlijke prijs te bepalen voor je heftruck. Daarnaast is het bij het verkopen van een heftruck belangrijk dat je controleert of deze nog al haar kracht heeft en daarmee dus nog haar functies naar behoren kan leveren.