kunstof plaat op maat

Onze hedendaagse realiteit is gedurende de afgelopen maanden volledig veranderd. Het leven van alledag heeft in vergelijking met een jaar geleden een compleet andere invulling gekregen door een virus dat niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken is.  Waar samen zijn, samen beleven en samen genieten voorheen een van de beweegredenen was voor mensen om zich te verenigen, zijn vandaag avondklokken, minimale afstanden en gezichtsbescherming aan de orde van de dag. 

Alle middelen worden uit de kast getrokken om een verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken en ons dagelijks leven is aan voortdurend veranderende maatregelen onderhevig. Het garanderen van de veiligheid en gezondheid van jou en de mensen om je heen is de afgelopen prioriteit geworden en individuen, bedrijven en de overheid proberen daar dan ook zoveel mogelijk op in te spelen. 

Dat dit dan ook de nodige veranderingen met zich mee heeft gebracht zal een ieder kunnen bevestigen. Het leven waaraan we voorheen gewend waren is niet meer zo vanzelfsprekend als we dachten en de ons opgelegde beperkingen qua persoonlijke contacten en vrijheden laten velen dan ook opnieuw stil staan bij het feit hoe belangrijk deze eigenlijk wel niet voor ons mensen zijn. 

Vermijd besmettingen door plastic schermen tussen mensen te plaatsen 

Om het besmettingsrisico zoveel mogelijk te beperken zie je op heel veel plaatsen nieuwe toepassingen verschijnen, vooral op die plekken waar persoonlijk contact tussen mensen moeilijk te vermijden is. Denk bijvoorbeeld aan het postkantoor waar je een pakketje ophaalt, de informatiebalie van de gemeente waar je antwoord op specifieke vragen hoopt te krijgen of iets simpels als de kassa van de buurtwinkel waar je een paar keer per week binnen stapt.

Een makkelijke manier om ervan verzekerd te zijn dat dit soort contacten tussen mensen kunnen plaatsvinden zonder een extra risico te vormen, is door te kiezen steeds voor het plaatsen van plastic schermen. Op deze manier wordt een barrière gevormd die besmettelijke nies- en hoestdruppels tussen verschillende personen eenvoudig tegenhouden. Het is een simpele en effectieve manier om verder verspreiding van het coronavirus te voorkomen en de wederzijdse veiligheid tussen personen te waarborgen. 

Op maat gemaakte anti-coronaschermen bieden een makkelijke oplossing

Perlaplast kunststof heeft daarom speciale anti-coronaschermen ontworpen die eenvoudig te installeren zijn. Speciaal op maat gemaakte schermen van plexiglas verzekeren jou, je klanten en je personeel ervan, dat ze op een veilige manier met elkaar kunnen communiceren, zonder een gezondheidsrisico voor elkaar te vormen

De speciale schermen worden op maat gemaakt om er zeker van te zijn dat binnen jouw bedrijf- of winkel formaat passen. Ze zijn leverbaar in een staande versie die gemakkelijk op een balie,  tafel of receptie geplaatst kunnen worden. Je kunt echter ook kiezen voor een hangende versie, die probleemloos aan het plafond kan worden gemonteerd. Eenvoudig schoon te maken met een sopje zijn de schermen ook nog eens gebruiksvriendelijk en vergen ze weinig onderhoud.