In een serie blogartikelen vertellen wij – of beter gezegd de ervaren medewerkers van ALUMINIUMvakman – jou graag wat meer over populaire aluminium profielen die veelgebruikt worden voor een mooie afwerking van een interieur project en/of object. Ditmaal vertellen wij graat wat meer over de massieve strips, ook wel plat profiel genoemd, die handig van pas kunnen komen binnen een grote diversiteit aan klussen!

Strips (plat massief).

Strips van aluminium worden steeds vaker gebruikt voor het mooi afwerken van een interieurproject. Zowel voor de handige doe-het-zelver als de professionele bouwer kan een gerichte collectie aluminium profielen niet meer ontbreken. Platte massieve aluminium profielen worden zijn praktisch eenvoudig te bewerken – en dus ook verwerken –, lekker licht en desondanks nog altijd sterk en duurzaam. 

Een gerichte collectie.

Een aluminium strip kopen bij ALUMINIUMvakman.nl is eenvoudig en voordelig! Allereerst bieden wij een gerichte collectie massieve aluminium strips, van 10 cm breed tot en met 100 cm breed, in diverse diktes en allemaal in een lengte op maat te bestellen: Van 10 cm tot 600 cm. Met deze collectie en maatwerk optie, waarbij we de strips ook in verstek gezaagd aan kunnen leveren, vind je bij ALUMINIUMvakman.nl altijd een aluminium plat massief strip die past bij jouw project! 

Een profiel voor iedere klus!

Daarnaast vind je bij ons natuurlijk veel meer ‘soorten’ profielen. Vooral voor het ‘mooi afwerken’ van een project is een aluminium hoekprofiel bij ALUMINIUMvakman.nl erg populair, maar ook de L-profielen en U-profielen zijn erg populair voor een strak eindresultaat. Met een gerichte collectie, scherpe prijzen, maatwerk in eigen beheer & snelle levering uit eigen voorraad leveren wij goede kwaliteit voor de beste prijs, en dat ook nog eens snel!