Stel je voor: je gaat thuis verbouwen en je wilt graag je badkamer op een andere plek in huis. Of je wilt een extra badkamer of WC installeren omdat dat gemakkelijker is. Je bent hard plannen aan het maken totdat je je in een keer beseft dat de kamer waar je de WC wilt gaan aanleggen toiletafvoer heeft. Al je plannen kunnen de prullenbak in – het is immers ontzettend duur om dat aan te leggen. Wie weet zouden je plannen voor de verbouwing wel 2x zo duur uit kunnen vallen…

Maar is dat wel zo?

Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Want wist je dat het ook mogelijk is om een wc te installeren die geen riool afvoer nodig heeft? Dat betekent dat overal waar je een wateraansluiting hebt (wasbak, afwasmachine etc.), je nu een WC kunt maken in je woning! Dat kan met de hulp van de Sanibroyeur.

Wat is een Sanibroyeur?

Een Sanibroyeur is een WC die tegelijkertijd een over een vuilvermaling bezit. Dat betekent dat je geen dikke rioolafvoer nodig hebt voor dit toilet. Alleen een kleine PVC waterafvoer is voldoende. De Sanibroyeur maalt het vuil namelijk zo fijn dat het gemakkelijk door een buis van enkele centimeters afgevoerd kan worden. Het is een elektrisch toilet dat je vrijwel overal in je huis kan plaatsen.

Waarom zou je een Sanibroyeur in je huis installeren?

Als je een beetje hebt opgelet in de vorige paragraaf dan snap je al waarom een Sanibroyeur zo veel waarde kan toevoegen aan je huis. Je hoeft namelijk niet de complete riolering te verleggen. Of als je een tijdelijke woning hebt – kun je daar een Sanibroyeur neerzetten om zo toch een toilet in huis te hebben.

Wil je meer weten over de verschillende modellen Sanibroyeur en wat je er nog meer mee kan? Neem dan een kijkje op de website Sanispecials.nl – een van de meest populaire Nederlandse sites die gaan over sanitair in huis.