nieuw kantoor

Vraag je een bouwprofessional naar ideeën voor een nieuw kantoor? De meeste ideeën zijn standaard. Immers: elk kantoor lijkt op elkaar. Fout! Het is tijd om je als bedrijf te onderscheiden en jouw identiteit aan het kantoorpand te geven. Naast de kleuren van je logo overal toepassen zijn er natuurlijk veel meer zaken om aan te denken. Om je op weg te helpen hebben we een paar toffe ideeën voor je uitgezocht.

Buiten zitten én wandelen

Hybride werken is de norm, tegenwoordig. Overal en altijd kun je de laptop open klappen en werken. Een stopcontact is niet altijd meer nodig. Dat betekent dat je ook buiten kunt werken. Het nieuwe kantoor heeft daarom een plek waar je bij mooi weer, lekker buiten kunt werken. Een parkje in de buurt voor een wandelvergadering is helemaal top!

Als in een huiskamer

Volgens onderzoek is de combinatie werk en vrije tijd heel goed voor de productiviteit. Niet zo raar dus, dat veel moderne kantoren een hoekje hebben alsof het de huiskamer thuis is. Een comfortabele bank, een duo rolgordijntje om de zon buiten te houden, een mooi schilderij aan de muur. Hier kun je echt even pauze nemen. 

Met natuurlijke elementen

Van rustiek hout tot een behangetje met groene bladeren: van de natuur worden we allemaal blij. En als we dan niet naar buiten kunnen, halen we de natuur toch gewoon naar binnen? Natuurlijke elementen maken de inrichting daarnaast een stuk minder saai en dat is dan weer goed voor de concentratie. 

Staan-zitten-staan

Het kantoor van nu zorgt voor meubilair waaraan je verantwoord kunt werken. Een bureau waar je afwisselend staand en zittend aan kan werken bijvoorbeeld. De afwisseling zorgt ervoor dat mensen minder kans hebben op blessures en een beetje in beweging blijven. Win-win, want het is ook nog eens goed voor minder ziekteverzuim.