Het zal je maar gebeuren: je bent het hele jaar hard aan het werk geweest en neemt eindelijk je welverdiende vakantie op en gaat met de familie voor 2 weken naar de Ardennen. Je hebt de ramen op de bovenverdieping op een kiepstand gezet zodat het huis niet zo muf wordt wanneer je terugkomt van vakantie. Je voelt je tevreden en hebt zin in de vakantie.

2 dagen nadat je bent aangekomen appt de buurman dat er bij hem is ingebroken. Via een raam op de eerste verdieping. Je begint hem nu toch wel een beetje te knijpen….

Zijn jouw ramen wel goed beschermd tegen inbrekers – ook als ze op kiepstand staan?

De oplossing: veiligheidsbeslag

Al deze problemen en zorgen hadden voorkomen kunnen worden als je veiligheidsbeslag op je ramen en deuren had geïnstalleerd. Veiligheidsbeslag is namelijk deur- (of raam)beslag dat speciaal gemaakt is voor de ramen en deuren die in contact staan met de buitenlucht.

Dat betekent dat inbrekers niet zomaar binnen kunnen komen. En zelfs als je in het voorbeeld je ramen op kiepstand had gezet – dan zou er alsnog geen inbrekers doorheen komen. Veiligheidsbeslag in beschikbaar in allerlei soorten en maten. Wel belangrijk is dat je goed controleert of het het SKG*** keurmerk heeft. Dit garandeert namelijk dat het de hoogste kwaliteit veiligheidsbeslag is.

Waarom zou je veiligheidsbeslag installeren?

De reden is dus heel simpel. Om je huis veilig te houden. Zodat er niet ingebroken kan worden. En stel dat iemand echt heel graag zou willen, dan zou hij alsnog tegengehouden worden door de kwaliteit van veiligheidsbeslag. Je wilt natuurlijk dat jouw huis en jouw familie veilig zijn in de avond en ’s nachts. En daarom is het zeer verstandig om veiligheidsbeslag te installeren.

Hoe gaat dat in zijn werk? Neem een kijkje op Deurbeslag-expert.nl voor een compleet overzicht van veiligheidsbeslag van hoge kwaliteit. Het is vaak niet duur, simpel te installeren en het zal je zorgen over de veiligheid van je familie en huis aanzienlijk verminderen!