Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vensterbank, bent u bij NATUURSTEENvakman.nl aan het juiste adres! Een vensterbank bij NATUURSTEENvakman betreft altijd hoogwaardig materiaal, wordt op maat vervaardigd in eigen zagerij, is eenvoudig online te bestellen eventueel inclusief maatwerk bewerkingen en wordt snel geleverd. En ook niet onbelangrijk: Dit alles voor de beste online prijs. Onderstaand lichten wij het bestelproces graag toe, zo weet u meteen wat u kunt verwachten!

Online bestellen, hoe werkt dit precies?

Wij hebben een mooie collectie samengesteld met diverse natuursteen soorten zoals Belgisch hardsteen, graniet, basalt, marmer en dolomiet. En daarnaast bieden wij ook prachtige composiet vensterbanken voor binnen, zowel van marmercomposiet als kwartscomposiet. Met een eigen natuursteen zagerij zorgen wij altijd voor een mooi maatwerk product dat secuur wordt afgewerkt door onze ervaren vakmannen. En dit stukje maatwerk bestelt u eenvoudig online, maar hoe werkt dit precies? Wij lichten dit graag toe!

Allereerst hebben wij de meest gebruikte materialen & maten opgenomen in onze online collectie. Deze kunt u dus direct online. Allereerst kunt u met onze gerichte categorieën en filterfuncties snel een product naar wens selecteren, zowel op basis van materiaal als op afmetingen (kopmaat). Klik vervolgens door naar de productpagina. Hier kunt u de gewenste lengte invoeren, klik op ‘bereken’ en de exacte prijs wordt direct getoond. En ook handig: De meest gebruikte zaagwensen hebben wij standaard geïmplementeerd en kunt u voor een vaste scherp direct mee bestellen. Wenst u bijvoorbeeld een vensterbank aan 1 zijde laten voorzien van een hoekuitzaging, of een vensterbank aan beide zijden in verstek gezaagd willen ontvangen, dit kunt u gewoon online mee bestellen. Selecteer de juiste optie, bekijk de aanleverspecificaties en vul de aangegeven maten in. Wij zorgen er vervolgens voor dat dit helemaal goedkomt. En twijfelt u nog, dan kunt u altijd even bellen, een afspraak maken voor een bezoek aan onze werkplaats of een mailtje sturen. En bent u op zoek naar maatwerk dat niet online te bestellen is, maak dan gebruik van ons online contactformulier, wij zorgen ervoor dat u snel een gericht en scherp prijsvoorstel ontvangt!

Specialist in maatwerk!

Bij NATUURSTEENvakman.nl is iedere vensterbank een stukje maatwerk. Daar zijn we niet alleen goed in, maar daar zijn we ook trots op. In onze eigen natuursteen zagerij werkt een team ervaren vakmannen met liefde voor het vak. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij er alles aan doen om u te voorzien van een vensterbank die perfect past. Maar ook een vensterbank voor buiten, oftewel een raamdorpel op maat bij NATUURSTEENvakman is eenvoudig te bestellen. Hierbij bieden wij een gerichte collectie raamdorpels van Belgisch hardsteen (gezoet). Altijd een passende vensterbank bij NATUURSTEENvakman.nl!