triple hr++

Wanneer u binnenkort uw huis gaat verbouwen, of zelfs een nieuwe woning laat bouwen, is het belangrijk dat u nadenkt over het soort glas wat u gaat gebruiken voor de ramen. Triple glas is zeker iets om te overwegen. Weet u niet wat triple glas is? Wij vertellen u alles wat u moet weten over triple glas in deze blog!

De pluspunten van triple glas

Wanneer u heeft besloten om triple glas te gebruiken voor uw ramen, kunnen wij u vertellen dat u de juiste keuze hebt gemaakt, wij vertellen je waarom! Het eerste voordeel van triple glas is dat u een lagere energierekening heeft. Door de isolatie die het triple glas u biedt, hoeft u niet meer de verwarming de hele dag aan te doen in de winter, of de ventilatoren uit de kast te pakken in de zomer, en dit zal u veel kosten schelen! Daarnaast is triple glas ook nog eens klimaatvriendelijk. Dit komt doordat u dus uw verwarming niet meer de hele dag op de hoogste stand aan hebt staan. Een win-winsituatie dus!

De werking van triple glas

Als u dacht dat dubbelglas goed isoleert, dan weet u nog niks van de werking van triple glas. Triple glas kan namelijk meer dan 5x voor betere isolatie zorgen dan dubbelglas. Maar hoe werkt dit nou precies? Het glas bestaat uit drie lagen. Deze worden op afstand van elkaar gehouden door ‘afstandhouders’. Op de twee lagen die aan de buitenkant zitten, is een speciale reflecterende coating aangebracht die de warmte reflecteert. De ruimte tussen de lagen is gevuld met gas. Veel gebruikte gassoorten zijn krypton of argon. Deze tussen lagen met gas zorgen voor nog meer isolatie en kunnen daarom meegeteld worden als twee extra lagen. Hierom isoleert triple glas 5x beter dan dubbelglas!

Triple glas bij GlasGigant bestellen

Lijkt triple glas u ook een goed idee voor in uw huis? Dan kunt u eenvoudig triple glas online bestellen. Een goede aanbieder is GlasGigant. Deze partij levert uw glas gratis voor u op een locatie naar wens. Wilt u meer informatie over het bestellen van triple glas bij GlasGigant? Neem dan snel een kijkje op: https://www.glasgigant.nl/