Stickers kun je gebruiken om je interieur op te fleuren. Zo zijn muurstickers erg populair. Je hebt allerlei soorten en maten. Ook kun je uit allerlei illustraties en teksten kiezen of ze zelf maken. Muurstickers zijn echter niet de enige stickers die je in je huis kunt gebruiken. Heb je bijvoorbeeld aan deurstickers of tegelstickers gedacht? Deze stickers zijn niet alleen leuk om je huis te verfraaien. Je kunt ze ook gebruiken om je huis mee op te knappen.

Knap je deuren op met deurstickers

Als je een of meerdere deuren hebt die niet zo mooi meer zijn, kun je natuurlijk nieuwe deuren kopen. Dit is echter niet goedkoop en kan ook best nog wat werk zijn. Want een deur die je bij bijvoorbeeld de bouwmarkt koopt, moet je vaak nog op maat maken. Een deuropening is namelijk lang niet altijd perfect recht. Een andere optie is je deuren opknappen. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt ze schilderen. Een andere mogelijkheid is er deurstickers op plakken. Het voordeel van een deur sticker is dat je meteen een leuk design kunt uitkiezen. Bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto of een leuk grafisch ontwerp. Ook kun je – als het om een deur van een kinderkamer gaat – meteen de naam van je kind aan de foto toevoegen of in je ontwerp verwerken.

Tegelstickers voor badkamer en keuken

Tegelstickers zijn ideaal als je bijvoorbeeld je badkamer of keuken wil opknappen. In plaats van je oude tegels eruit breken, plak je er gewoon stickers overheen. Je kunt alle tegels beplakken of alleen hier en daar wat accenten toevoegen. Overigens zijn tegelstickers niet alleen geschikt voor de badkamer of keuken. Je kunt ze ook voor de tegels van het toilet of een washok gebruiken.

Koop alleen echte tegelstickers

Als je op zoek bent naar stickers voor op tegels van je badkamer of keuken, is het wel belangrijk dat je echte tegelstickers koopt. Tegelstickers worden namelijk van een vinylsoort gemaakt dat extra goed plakt. Dat is belangrijk, omdat ze meestal worden gebruikt in een ruimte waar je te maken hebt met vocht, bijvoorbeeld van het douchen of koken. Ook krijgen tegelstickers altijd een beschermlaag in de vorm van een laminaat. Een badkamer of keuken moet je natuurlijk wel goed kunnen schoonmaken. Zou je stickers zonder laminaat nemen, dan kunnen schoonmaakmiddelen de print aantasten. Met een laminaat voorkom je dat. Zo heb je extra lang plezier van je tegelstickers.