kapschuur overkapping

Toen je afgelopen zomer onverhoopt jullie jaarlijkse vakantie moest annuleren vanwege het coronavirus, zat er weinig anders op dan de zomer in eigen land door te brengen. Onverwacht waren jullie zodoende vrijwel de hele zomer thuis en werden uitstapjes naar elders tot een minimum beperkt. Je diende er daarom het beste van te maken en nam daarom de nodige maatregelen om er zeker van te zijn dat jullie er in ieder geval het beste van konden maken.

Omdat jullie er vrijwel iedere zomer minstens 5 weken met de caravan op uit trekken was het een behoorlijke verandering om afgelopen jaar in en rond het huis te moeten doorbrengen. Het dagelijkse bezoek aan de bakker om het Franse platteland om baguettes te kopen werd ingeruild voor de wekelijkse krentenbollen van de buurtbakker en de paella op het strand in zuid-Spanje werd dit jaar vervangen door weer een pan vol zelfgemaakte nasi en satésaus.

Je wilt in de achtertuin meer comfort creëren om er meer tijd door te brengen

Nooit eerder waren jij en je gezin een hele zomer in Nederland gebleven, zodoende dat het toch een behoorlijk andere ervaring was afgelopen zomer. Waar jullie normaal gesproken al tijden uitzagen om er op uit te trekken met de caravan, om de zoveel dagen van camping te wisselen en in de tussentijd zoveel mogelijk te zien, kwam de barbecue dit jaar niet verder dan een haastig in elkaar gezette plek in de achtertuin, waar je altijd uit moet kijken dat de buren toch geen overlast ondervinden dankzij rondvliegende vonken. 

Om er zeker van te zijn dat je komende zomer niet opnieuw voor verrassingen komt te staan en onverhoopt moet improviseren om het beste van je zomervakantie te maken, heb je daarom besloten het komend voorjaar gelijk aan de slag te gaan om een eventueel langdurig verblijf in je achtertuin zo comfortabel mogelijk te maken. Zo wil je een nieuw terras aanleggen waar je een loungehoek kunt plaatsen en zit je te kijken naar de mogelijkheden om deze plek van een gedeeltelijke overkapping te voorzien.

Met een kapschuur regel je schaduw, opbergruimte en een landelijke uitstraling

Het lijkt je daarom een goed plan om een kapschuur overkapping te plaatsen, zodra je je nieuwe terras goed gepland hebt. Op deze manier kun je jezelf van de nodige schaduw verzekeren, iets wat hartje zomer toch mooi meegenomen is. Daarnaast ben je met een kapschuur ook in staat om de wind te breken, waardoor zelfs op enigszins winderige dagen, jij en je gezin toch optimaal kunnen genieten van een dag in de tuin.

Een houten overkapping met kapschuur heeft daarnaast ook nog behoorlijk wat andere voordelen. Door het gebruik van Zweeds vurenhout weet je je verzekerd van een duurzaam product wat nog jarenlang mee zal gaan. De dakbedekking van de houten overkapping heeft daarnaast een garantie van tien jaar, zodat je er zeker van kunt zijn dat je hier de komende tijd niet veel aan hoeft te doen. Doordat alle houten overkappingen met kapschuur speciaal op maat gemaakt worden in een Nederlandse fabriek, kun je ook rekenen op een snelle levering, zodra je je bestelling plaatst.