Je kunt vandaag de dag niet zeker genoeg zijn. Het zal je maar overkomen, een hartaanval in huis! Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk de beste hulp. AED’s zorgen ervoor dat op meerdere plekken snel de juiste hulp geleverd kan worden. We zien steeds vaker dat buren samen investeren in een AED-kast. Hoe dit komt en waarom dit een slimme optie is? Dat lees je hier.

Samen voordelig en veilig uit

Een AED aanschaffen is een behoorlijke investering. Het kan letterlijk dé investering van je leven zijn. Om de aanschaf toch wat voordeliger te maken, schaffen buren dit apparaat vaak samen aan. Zo kan het apparaat door iedereen, mocht het nodig zijn, gebruikt worden. Zo blijft het apparaat voordelig om aan te schaffen.

Defibrillators voor particulieren

Particulieren kunnen eenvoudig zelf een AED aanschaffen. De Philips AED van Procardio is een welgekozen optie. Phillips is marktleider op het gebied van elektronica en biedt kwalitatieve health care producten voor particulieren. Het is een slimme aanschaf om een AED in de buurt te hebben.

Het echte buurtgevoel

Er voor elkaar kunnen zijndat wil je natuurlijk in de buurt voelen. Samen met jouw buurman een AED installeren zorgt voor een uniek buurtgevoel. Natuurlijk hopen jullie dat jullie het product nooit hoeven te gebruiken, maar doordat het er is, kan de buurt een stuk veiliger voelen. Waar wacht je nog op? Spreek die buurman aan en installeer samen een AED voor de buurt.

Zelf installeren

Het installeren van een AED is een echte doe-het-zelf klus. Natuurlijk kun je professionals een AED laten installeren, maar dit kan een klap met geld kosten. Is jouw buurman net zo handig als jij? Dan kun je eenvoudig zelf een AED installeren. De Philips AED van Procardio komt met een volledige handleiding voor de installatie.

Wacht niet tot het te laat is, maar investeer in een AED. Maak het onderwerp bespreekbaar met de buurt en installeer zelf een AED. Je hebt vandaag de dag geen hulp nodig om zelf stappen te zetten voor een veilige en vertrouwde buurt. Maak samen het verschil en zorg dat jullie een defibrillator in de buurt hebben.