entresolvloer

Een succesvol bedrijf is natuurlijk hartstikke mooi om te zien. De omzet gaat omhoog, de werknemers worden verdubbeld. Maar natuurlijk heb je uiteindelijk ook meer ruimte nodig om dit allemaal in goede banen te leiden. Als je een eigen pand gekocht hebt, kan je waarschijnlijk de keuze maken om een verbouwing in te zetten. Dit zal een hoop tijd en geld kosten, maar als je toch gaan uitbreiden kan het lonen. 

Creëer meer ruimte

Huur je een pand? Dan zijn je opties om te verhuizen naar een grotere ruimte of extra ruimte met tussenvloeren te creëren. Deze laatste optie is erg aantrekkelijk omdat het snel gedaan is en je geen grote verhuizing zal moeten inplannen!

Meer ruimte realiseren zonder te verhuizen is dus mogelijk met de installatie van tussenvloeren. Hier heb je wel een hoog plafond voor nodig. Vaak zal dit dus een goede optie zijn voor bedrijven die al beschikken over een magazijnruimte. Hier worden vaak een hoop kubieke meters in de hoogte niet benut. Meer ruimte met entresolvloeren creëren zorgt dus niet echt voor letterlijk meer ruimte, maar de ruimte die je al had zal nu gebruikt kunnen worden. 

De extra ruimte met tussenvloeren kan je gebruiken voor een hoop dingen. Wanneer je bijvoorbeeld meer werknemers aan moet nemen, hebben die een werkplek nodig. Op zo’n tussenvloer kan je een aantal extra werkplekken creëren. Maar ook behoort een kantine tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om wateraansluitingen en dergelijke te verwerken in je bouwplan. De adviseurs zullen het gebruiksdoel natuurlijk meenemen in de adviezen. Voor bijvoorbeeld sportscholen zal de extra ruimte met tussenvloeren meer gewicht aan moeten kunnen dan normale vloeren. 

Uiteindelijk toch verhuizen?

Als je uiteindelijk toch zou kiezen voor een verhuizing, omdat je bedrijf inmiddels ook uit de ruimte met tussenvloeren is gegroeid, kunnen deze gemakkelijk meegenomen worden naar de nieuwe locatie! Meer ruimte met entresolvloeren is dus een goede tijdelijke optie, maar als je dus verhuist kunnen deze vloeren gemakkelijk gedemonteerd worden. De nieuwe locatie kan je dus gerust uitkiezen op de huidige capaciteiten, maar door de tussenvloeren mee te nemen heb je de oplossing voor nog meer eventuele groei al binnen! Meer ruimte met entresolvloeren neem je dus gemakkelijk mee.