We werken steeds meer vanuit huis. Wanneer je dan ook gaat verbouwen of aanpassingen gaat doen in huis om een werkkamer te creëren, is het leuk om rekening te houden met een aantal slimme thuiswerk gadgets. Geen moeilijke dingen, maar gadgets waar je productiever van wordt, zoals met Philips hue lampen en slimme speakers. Aangezien je toch bezig bent kun je in ieder geval overwegen om de beste thuiswerk gadgets te installeren. 

Slimme speakers en hubs

In een werkkamer hoort natuurlijk een goed bureau met een nog betere bureaustoel. Op je bureau heb je waarschijnlijk wel ruimte voor een goede speaker om muziek te luisteren van je favoriete radiozender of streaming platform. Als je gelijk een slimme speaker koopt kun je met stembediening vragen om een muziekje op te zetten en het geluid harder te zetten. Ook kun je meerdere speakers met elkaar combineren. Sommige slimme speakers hebben zelfs een touchscreen. Handig op je bureau als je een slimme deurbel hebt met camera. Zo kun je gelijk zien wie er voor de deur staat als er iemand aanbelt. 

Wordt productiever met slimme verlichting

Zeker wanneer je een donkere werkkamer hebt zonder daglicht is goede verlichting belangrijk. Maar wist je wel dat verlichting ook invloed heeft op je lichaam en hoe jij je voelt? Door het nabootsen van natuurlijk licht kun je veel effectiever werken. Met slimme verlichting kun je dit bereiken. Je kunt dan namelijk de kleurtemperatuur instellen van je lampen. Dit doe je allemaal met je smartphone of volledig automatisch. Door hue spots te installeren met kleur-lampen kun je daglicht nabootsen en zul je veel productiever worden. Ook het in en uitschakelen is veel eenvoudiger. Zeker wanneer je ook een slimme speaker hebt staan op je bureau. Slimme verlichting is een van de must-have thuiswerk gadgets. 

Ding dong, pakketje

Wanneer je ongestoord aan het werk wilt blijven dan is de video deurbel waarschijnlijk de beste thuiswerk gadget voor jou. Met een slimme deurbel kun je namelijk zien wie er voor de deur staat en diegene gelijk te woord staan. Wanneer je geen zin hebt in gasten kun je ook eenvoudig de hele deurbel uitschakelen. Dan word je nooit lastig gevallen en zul je niet merken wanneer er wordt aangebeld. Ook handig als je dus een hub op je bureau hebt staan. Je ziet dan gelijk wie er aanbelt.